Miley Cyrus

Kép
Életmód

Találd ki ezt a 7 hírességet a háziállatukról!

Na vajon melyik kis szőrgombóc kié?

Kép
Stílus

Te láttad már őt? Miley Cyrus sármos öccse a Dolce & Gabbana kifutóján debütált

Miley viszont valamiért nem boldog maradéktalanul...

Kép
Sztárok

Ariana Grande és Miley Cyrus közös duettjét nem lehet könnyek nélkül végignézni – VIDEÓ

A manchesteri koncert legszebb pillanata!

Kép
Sztárok

Victoria Beckham megható levelétől Miley Cyrus trollkodásáig: Így ünnepelték a Valentin-napot a sztárok

Madonnára pedig nincsenek szavak!

Kép
Stílus

10 feledhetetlen ruha a Grammy-gálák történetéből

Vasárnap este rendezik a Grammy díjátadót, arra pedig mérget vehetünk, hogy a világsztárok ismét nagyon odateszik majd magukat, ha ruhaválasztásról van szó. Addig is nézzük meg, melyek voltak az utóbbi évek legemlékezetesebb szettjei!

Kép
Sztárok

Tiszta romantika, avagy 10 sztárpár, aki a kamerák előtt szeretett egymásba – ÁRULKODÓ FELVÉTELEK!

A hírességek élete kész valóságshow. Ezért könnyen előfordulhat, hogy az egész világ szeme láttára, kamerák előtt vagy akár élő adásban történnek meg velük életük legszemélyesebb eseményei.

Kép
Sztárok

Miley Cyrus volt szerelmével csavargott Budapesten Palvin Barbi

Palvin Barbi a legjobb születésnapi ajándékként titulálta a találkozót.

Kép
Sztárok

Befejezte a polgárpukkasztást? Miley Cyrus végre megmutatta, hogy igenis tud énekelni - VIDEÓ

Miley Cyrus már jó ideje nem a zseniális hangja miatt szerepel a sajtóban. Milyen kár...

Kép
Sztárok

Nézd meg, milyen riasztóak lennének a legnagyobb sztárok szemöldök nélkül

Furcsa, első blikkre azt mondanánk, hogy az orr, a szem vagy a száj határozza meg igazán az arcunk karakterét, pedig a helyes válasz: a szemöldök. Döbbenetes, hogy mennyit számít! Vajon jól állna ez bárkinek is?

Kép
Sztárok

Wow! Ilyen riasztóan néznének ki szemöldök nélkül a legnagyobb sztárok

Furcsa, első blikkre azt mondanánk, hogy az orr, a szem vagy a száj határozza meg igazán az arcunk karakterét, pedig a helyes válasz: a szemöldök. Döbbenetes, hogy mennyit számít! Vajon jól állna ez bárkinek is?

Kép
Stílus

Az elmúlt 10 év legbotrányosabb ruhái, amik mindenkinél kiverték a biztosítékot

Szándékos polgárpukkasztás, rosszakaró stylist, vagy szimpla divatbaleset? Sosem fogjuk megtudni, csak az biztos, hogy botrányos ruhák mindig is voltak és lesznek. Te emlékszel még ezekre?

Kép
Stílus

26 példa, ami bizonyítja, hogy a hajválaszték mennyit változtat az arcod karakterén

Arcformától függően változik, hogy kinek melyik hajválaszték áll igazán jól. Oldalt vagy középen? Nézd meg, mennyire szembetűnő lehet a különbség, és variáld úgy, ahogy éppen a kedved tartja!

Kép
Sztárok

15 sokkoló fotó, ami bebizonyítja, hogy mennyit változott a világ 5 év alatt

Zajlik az élet! Főleg a sztárvilágban, ahol olyan gyorsan változnak a dolgok, hogy sokszor nem győzzük kapkodni a fejünket. Ám a következő képeket elnézve még mi is meglepődtünk - ennyire sok lenne 5 év?

Kép
Sztárok

Ezekkel a képekkel nyitottak a legnagyobb sztárok az Instagramon

Ti még emlékeztek, hogy milyen volt a "nagy" belépőtök Instagramon? Olyan rég volt már. Kutakodtunk kicsit, és megnéztük, hogy a legnagyobb sztárok, mivel nyitották meg az Insta-életüket. Lady Gaga például egyből egy no-makeup szefivel indított - kezdődhet az időutazás?

Kép
Sztárok

Sztárok, akik civil embereket választottak legjobb barátjuknak

A hírnév és a csillogás sok barátságokat próbára tesz, és még akkor nem beszéltünk a munkakapcsolatról. De a következő sztárok nagyon is szeretik maguk mellett tudni régi ismerőseiket, akikkel régóta remek csapatot alkotnak. Szerintetek milyen lehet Jennifer Lawrence, Beyoncé vagy Justin Timberlake öribarijának lenni?

Kép
Sztárok

Felismered őket? Hírességek első vörös szőnyeges pillanatai - FOTÓK

Hollywood igazi nagyágyúinak régebb óta van bejárásuk a vörös szőnyeges eseményekre, mint gondolnánk. Bizony, a következő 17 sztár nem most kezdte a pózolást, köztük van címlapsztárunk is, Drew Barrymore, aki 30 éve tündököl a reflektorfényben!

Kép
Stílus

Inspiráció vagy lenyúlás? 12 gyanús képpár a divat világából

Nincs új a nap alatt! A divat mindig ismétli önmagát, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Hogy a következő képek pusztán véletlenül hasonlítanak egymásra, vagy konkrét lenyúlások, azt döntsétek el ti. Mi imádjuk ezeket a képpárokat!

Kép
Sztárok

Gondoltad volna? Ezek a sztárok tehetséges művészek is

Láttuk őket a filmvásznon, énekelni a színpadon, és a legnagyobb divatbemutatók első soraiban. Gondoltad volna, hogy másban is iszonyúan tehetségesek? A suszter maradjon a kaptafánál, vagy még sem?

Kép
Sztárok

Ezek voltak az elmúlt évek legdurvább átalakulásai - FOTÓK

Nekünk is voltak rosszabb éveink, és ez ugyanúgy elmondható a stílusunkról is. Nincs ez máshogy a sztároknál sem - ahogy mennek az évek, sokszor a legbénábbak válnak a vörös szőnyeg királynőivé. Végül minden jóra fordult. Erre csak annyit tudunk mondani - hála az égnek!

Kép
Stílus

Az elmúlt 20 év legmegosztóbb szettjei: Angelina Jolie, Madonna és Beyoncé divatbakijai

Néha még a sztároknak sem jön össze. Szándékos polgárpukkasztás, rosszakaró stylist, vagy szimpla divatbaleset? Összeszedtük az elmúlt 20 év legmegosztóbb vörös szőnyeges szettjeit, amik előtt még mi is tanácstalanul állunk.

Kép
Szépség

20 merész híresség, aki smink nélküli képeket posztol magáról a neten

Következzenek a legmerészebb sztárok, akiknek nincs szükségük a nap 24 órájában egy beauty team-re ahhoz, hogy lőjenek egy szelfit az Instagramra. Smink nélkül lemenni a közértbe? Ezek után nem ügy. Az új jelszó: #nomakeup

Kép
Sztárok

6 híresség frappáns válasza a ruhájukat ért kritikákra

Amióta megrendezték az első vörös szőnyeges rendezvényt, azóta kritizálják a sztárokat az öltözködésük miatt, hol jogosan, hol minden ok nélkül. Azonban nem minden híresség tűri ezt szó nélkül.

Kép
Sztárok

Íme a 10+1 legizgalmasabb look a 2015-ös MTV VMA díjátadó gáláról

Az idei MTV VMA díjátadó gálán bizony volt minden, ami a divatérzékeny szempárnak izgalmas. Összeállításunkban megmutatjuk Neked a kedvenc outfitjeinket és az est abszolút melléfogását is!

Kép
Sztárok

Less be Demi Moore 75 millió dolláros lakásába

Demi Moore nemrég bocsátotta eladásra manhattani luxuslakását, amit egykor még exférjével Bruce Willisszel vásárolt. A lakás lenyűgöző kilátással és luxussal rendelkezik, nézd meg a képeket Te is!

Kép
Sztárok

Ilyen még nem volt: Madonna és a popvilág legnagyobb dívái egy klipben

A pop királynője, Madonna, aki ötvenen túl is elképesztő formában van, legújabb videoklipjével sokkolta az egész zenei -és divatvilágot. Ugyanis nemcsak a zenei élet legnagyobb dívái, de a világhírű divattervező, Alexander Wang is szerepel az új, 'Bitch I'm Madonna' című dalból készült videóban.

Kép
Sztárok

Sosem találnád ki, melyik sztárcsemete lett az új Marc Jacobs kampány arca

Marc Jacobs kampányaihoz mindig olyan hírességeket választ, akik személyesen is inspirálják őt, így a 2015-ös őszi-téli kollekcióját beharangozó kampányképekhez idén Will Smith és Jade Pinkett Smith lányát, Willow Smith-t választotta kampányarcnak.

Előző oldal
Következő oldal